HomeNieuwsBizarModel wandelt het water in tijdens fotoshoot, maar dan loopt het mis:...

Model wandelt het water in tijdens fotoshoot, maar dan loopt het mis: «Dat moet pijn gedaan hebben!» (video)

Een Oekraïens model maakte onlangs een pijnlijk momentje mee tijdens een fotoshoot. Ze schoof immers uit op het hout en belandde in het water.

De 34-jarige Hanna Tsahelnik wilde poseren voor een shoot die in het teken van Oekraïne stond. De bedoeling was dat ze in het water zou staan, maar toen ze langs de steiger afdaalde, ging ze onderuit. Pijnlijk, want ze raakte daarbij ook nog eens het hout.

Bewondering

Het filmpje werd op TikTok al bijna 10 miljoen keer bekeken. Ze krijgt veel steunreacties, maar ook bewondering. «Een echte Oekraïense vrouw: vallen en blijven lachen. We kunnen niet gebroken worden», «Dat moet pijn gedaan hebben!», en «Ik schaam me dat ik hierom moet lachen», lezen we onder meer in de reacties.

Kritiek op cameraman

Sommigen hebben echter hun bedenkingen bij de persoon die aan het filmen was. «Vreemde reactie van de cameraman. Hij blijft gewoon filmen terwijl hij haar had kunnen helpen», klinkt het ook.

@mapache3.0

Ответ пользователю @fantheodot_nottom_and_ti

♬ оригинальный звук – Hanna

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/model-wandelt-het-water-tijdens-fotoshoot-maar-dan-loopt-het-mis-dat-moet-pijn-gedaan-hebben-video

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
32.5 ° C
34.3 °
30.5 °
24 %
2.1kmh
0 %
za
34 °
zo
34 °
ma
24 °
di
30 °
wo
27 °

Populaire Artikels