HomeNieuwsBizarModel waagt zich aan uitgesneden jurk waaronder je geen ondergoed mag dragen:...

Model waagt zich aan uitgesneden jurk waaronder je geen ondergoed mag dragen: «Zou ik niet durven!»

Een opvallende outfit van Fashion Nova is op Instagram het onderwerp van gesprek. Vooral het feit dat je er geen ondergoed onder mag dragen, doet sommigen huiveren.

Mocht je eens een avondje in de spotlights willen staan, dan kan je overwegen om een jurk met uitsnijdingen van de Amerikaanse online kledingwinkel Fashion Nova te kopen. Voor 36,95 euro is onderstaand zwart kleedje – dat door het ontwerp langs de linkerkant zo goed als bloot is – het jouwe. Weet wel dat het de bedoeling is dat je er geen ondergoed onder draagt, zoals het Braziliaanse model Priscilla Ricart op Instagram stijlvol illustreert.

Te bloot

Het ontwerp zorgt dan ook voor gemengde reacties. «Mooi, maar dat zou ik niet durven. Ik moet ondergoed kunnen dragen», reageert iemand. «Valt klein uit en toont te veel van je lichaam», geeft een koper als commentaar op de website. «Een jurk voor in de slaapkamer», knipoogt nog iemand. «Heel sexy», valt er nog te lezen.

Instagram CulGzSiq_QT


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/model-waagt-zich-aan-uitgesneden-jurk-waaronder-je-geen-ondergoed-mag-dragen-zou-ik-niet-durven

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels