HomeNieuwsBizarModehuis Balenciaga slaat de bal mis met T-shirt dat op een ...

Modehuis Balenciaga slaat de bal mis met T-shirt dat op een vuilzak lijkt

Het Franse modehuis Balenciaga heeft de afgelopen tijd zoveel bizarre kledingstukken uitgebracht dat niemand nog twee keer over hun naam moet nadenken. Na de afschuwelijke crocs en de IKEA-tas, is het nu de beurt aan het T-shirt dat op een vuilzak lijkt.

Heb je heimwee naar de tijd dat het helemaal ok was om als kind met een vuilzak door huis te wandelen? Die tijden zijn dichterbij dan je denkt. Modehuis Balenciaga heeft voor deze hippe vogels een groen T-shirt ontworpen dat een kruising is tussen een DIY-project gone bad en iets dat je moet beschermen tegen een stortbui. Voor deze creatie moet je wel maar liefst 650 euro neertellen.

Complete outfit 

Het groene shirt kreeg de toepasselijke naam ‘Plastic-Bin shirt’ en krijgt zoals verwacht hilarische reacties gaande van “dit is meer iets voor een vuilnisman, tot dit is echt geen mode.” Wie wel zot staat van het waterafstotende ding, kan het ook combineren met de eerder uitgebrachte crocs, legging met siletto’s aan vast of een IKEA-achtige handtas. Een gebrek aan creativiteit kan je ontwerpers zeker niet verwijten, smaak dat is iets anders natuurlijk.

Het bericht Modehuis Balenciaga slaat de bal mis met T-shirt dat op een vuilzak lijkt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels