HomeNieuwsBizarIn Londen kan je nu griezelen in een Cluedo-geïnspireerd hotel

In Londen kan je nu griezelen in een Cluedo-geïnspireerd hotel

Heb je altijd al eens in de voetsporen van een moordenaar willen treden? Dan moet je binnenkort een bezoekje brengen aan het Londense Hollow Hotel. 

Het is niet de eerste keer dat theatergroep differenceEngine een spannend verhaal op poten zet. Vorige keer wisten ze met Heist negen maanden lang mensen te entertainen. Nu zijn ze dus met iets nieuws en nog spannender op de proppen gekomen. Bezoekers van het Hollow Hollow hotel kunnen ervaren hoe het voelt om slachtoffer te zijn van de Britse seriemoordenaar H. H. Holmes, inclusief labyrinten en valstrikken. De psychopaat zou in de 19de eeuw meer dan 400 vrouwen vermoord hebben.

Verschillende kamers

In de voormalige koekjesfabriek in Bermondsey zijn er verschillende kamers waaruit je moet proberen te ontsnappen. Maar met een beetje pech geraak niet weg uit deze fatale puzzel en word je vermoord (niet echt). Bovendien krijg je ook de taak om uit te zoeken wie er achter deze vreselijke misdaden zit (hint het is niet Holmes). Nieuwsgierigen en durvers kunnen vanaf 17 april terecht in het Hollow Hotel.

Het bericht In Londen kan je nu griezelen in een Cluedo-geïnspireerd hotel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels