HomeNieuwsBizarMet deze app kan je je toekomstige zelf een bericht sturen

Met deze app kan je je toekomstige zelf een bericht sturen

De app Incubate laat je berichten plannen in de toekomst, tot 25 jaar na het moment dat je het verstuurd hebt. Het programma is heel populair bij mensen die trouwen, zodat ze nog jaren herinneringen ontvangen.

Ben je de soort persoon die aangename herinneringen snel vergeet? Dan is Incubate iets voor jou. Met de Apple-app kan je berichten tot 25 jaar later inplannen. Je kan zowel naar andere mensen als naar jezelf een foto, filmpje of tekstbericht sturen.

De bedenker van de app Michael McCluney kwam op het idee toen hij een vriend bezig zag met zijn drieling. De vriend wilde graag foto’s en filmpjes bijhouden voor zijn kinderen, maar wist niet goed hoe hij die moest bewaren. Met de app kan hij die pakweg 20 jaar later aan zichzelf bezorgen. Verrassend is dat de app al snel populair bleek tijdens trouwfeesten.

Trouwgasten kunnen herinneringen inplannen

Heel wat koppels staan op hun trouwdag niet echt stil bij alles dat er gebeurt. De extensie Incubate My Wedding laat de toekomstige man en vrouw toe e-mailadressen van hun gasten in te geven. Die krijgen de ochtend van het feest instructies over hoe ze herinneringen moeten bewaren en inplannen. Zo kunnen de gastheer en -vrouw nog jarenlang genieten van nieuwe leuke momenten.

“Elke bruid ooit zegt dat haar trouw één vaag geheel is”, legt McCluney uit in Brides. “Met Incubate zullen ze jaren aan een stuk van hun dierbaren berichten ontvangen van de belangrijkste dag van hun leven.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels