HomeNieuwsBizar'Meest sexy oma ter wereld' verbaast volgers wanneer ze haar leeftijd verklapt...

‘Meest sexy oma ter wereld’ verbaast volgers wanneer ze haar leeftijd verklapt (foto’s)

Alice Vasquez is haar naam. En ze is oma.

Ze kreeg haar eerste kind toen ze zelf 16 jaar oud was. En dat was niet altijd even gemakkelijk. “Als twintiger heb ik wel wild gedaan en natuurlijk werd mijn tijd ook opgeslorpt door het moederschap. Ik was altijd in de weer. Ik had zelfs geen tijd om over mijn leven na te denken. Ik probeerde gewoon te overleven”, vertelt de dame aan Star Online.

Nu heeft ze haar zaakjes al beter in handen. Ze werkt als fitnesscoach én wordt door velen ook ’s werelds ‘meest sexy oma’ genoemd. Die titel heeft ze te danken aan het feit dat haar kinderen op hun beurt al kinderen hebben.

Vier dagen geleden had Alice wat te vieren. Ze werd namelijk 40 jaar. Tot grote verbazing van haar volgers. “Je ziet er beter uit dan vele twintigers”, liet een fan op Instagram weten.

Over het feit dat ze al oma is, schaamt Alice zich niet. “Mijn dochter en ik werden beiden op vroege leeftijd verliefd. En we hadden beiden op jonge leeftijd kinderen. Daar moeten we ons echt niet voor schamen”, aldus de dame. “Wanneer mannen ontdekken dat ik al een oma ben, zijn ze altijd verbaasd. Ze willen altijd meer weten over mij. Ik zie er uiteraard niet uit als een doorsnee grootmoeder en ik denk dat mannen het zelfs opwindend vinden”, laat ze nog weten.

https://www.instagram.com/p/Bw89moGhqQW/
https://www.instagram.com/p/BwVqY9KBsrm/
https://www.instagram.com/p/ButjZYHBc5q/
https://www.instagram.com/p/BrIj-5VBj4T/
https://www.instagram.com/p/BpG5Vk-jKTU/
https://www.instagram.com/p/Bn9Dqo5nCn6/
https://www.instagram.com/p/Bdn_ubqnPRi/

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels