HomeNieuwsBizarMan zet naakte mannequins in tuin als reactie op klagende buurman

Man zet naakte mannequins in tuin als reactie op klagende buurman

Opschudding in Amerika wanneer Jason Windus na een klacht van een buurman zijn tuinhek moet verlagen. Als reactie daarop zette hij naakte mannequinpoppen in zijn tuin, waar nu niet meer naast te kijken valt. 

Jason Windus besloot een hek van zes meter hoog rondom zijn huis in Santa Rosa te bouwen, zodat zijn honden in de achtertuin vrij konden loslopen. Een buurman liet echter een ​​anonieme tip achter bij het stadsbestuur, omdat het hek te hoog was volgens de regels. Van de stad moest de huiseigenaar zijn afsluiting aanzienlijk verlagen. Windus liet het hek met tegenzin een stuk korter zagen, waardoor je terug in de tuin kan kijken. Maar om te spotten met zijn buurman plaatste de Amerikaan naakte mannequinpoppen in z’n tuin. Ze staan mooi uitgestald in de tuin en lijken een feestje te bouwen.

Naaktfeestje

“Ik denk dat de gemiddelde persoon boos zou worden… Maar ik gooi gewoon een naaktfeestje in mijn tuin”, legt Windus uit aan ABC News. “Ik kon mezelf er niet toe brengen de mannequins weg te gooien. “Hij plaatste ook een mededeling bij de poppen, namelijk dat er een plaats gereserveerd is op het feest: “voor de nieuwsgierige buurman die klaagde over mijn hek bij het stadsbestuur”.

Ondertussen kwam het tafereel van Windus onder veel belangstelling te staan. Maar dat is niet altijd goed, want de twee vrouwelijke paspoppen zijn inmiddels uit de tuin van Jason Windus gestolen. Het stadsbestuur en de klagende buurman willen niet reageren op de discussie.

Het bericht Man zet naakte mannequins in tuin als reactie op klagende buurman verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels