HomeNieuwsBizarMan zet gigantische waterglijbaan in achtertuin

Man zet gigantische waterglijbaan in achtertuin

Een Australische man heeft een tweedehandse waterglijbaan in zijn achtertuin geplaatst. De lokale autoriteiten maken zich zorgen om de veiligheid. 

Luke Newton uit Perth transformeerde zijn achtertuin in een heus pretpark toen hij een gratis glijbaan kon bemachtigen. De twaalf meter lange en vier meter hoge attractie was een afdankertje van de lokale binnenspeeltuin.

Onveilig

Jammer genoeg kreeg Newton al snel een telefoontje van zijn stadsbestuur dat de afbraak van de glijbaan eist. Zo zou het de lokale wetten en bouwvoorschriften overtreden. Burgemeester Albert Jacob vertelt in The West Australian dat de glijbaan ook niet voldoet  aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften.

De Australiër wordt aangespoord om de attractie binnen de veertien dagen naar beneden te halen. Maar de man is niet van plan om het daar bij te laten. Hij hoopt met het stadsbestuur samen te kunnen werken om de glijbaan toch te laten staan. Volgens hem is het een onschuldige bron van buitenpret. “Buren die normaal niet met elkaar praten komen nu samen om een kijkje te nemen”, aldus Newton.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels