Vind ons op

Zita

Bizar

Man wordt verdacht van winkeldiefstal, maar bult in broek blijkt gewoon zijn GIGANTISCHE penis te zijn (foto’s)

Straf verhaal uit Stoke-on-Trent, Engeland.

Daar was ene Steve Whitehurst (47) met zijn vriendin Mandy Shenton (46) gezellig aan het winkelen. Maar in een filiaal van Scotts Menswear ging het mis.

De verantwoordelijke van de winkel sprak de man aan en vroeg hem wat die ‘bult’ in zijn broek was. “Ik had die dag een strakke broek aan en er was inderdaad een bult te zien. Maar dat is niet illegaal. Ik kan er ook niet aan doen dat ik zo gemaakt ben”, aldus de man. Ter verduidelijking: de man heeft een ‘jongeheer’ van 25 centimeter… We geven het maar even mee.

“De manager begon met mij in discussie te gaan. Ik bleef gewoon herhalen dat het mijn penis was. Uiteindelijk liet ik mijn broek zakken en stond ik daar gewoon in mijn ondergoed. Maar ook dat volstond niet. Ze bleef vragen wat die bult was”, laat Steve weten aan The Sun.

Naar het pashokje…

Samen met een bewakingsagent trok Steve naar een pashokje. “Ik liet mijn onderbroek zakken. De bewakingsagent schudde zijn hoofd en liep naar de manager. Ik hoorde de manager nog zeggen: ‘Zeg me alsjeblieft dat er iets onder zijn onderbroek verstopt zat’. De bewakingsagent antwoordde gewoon ‘nee'”, aldus Steve.

Steve’s vriendin Mandy denkt er ook het hare van. “Het was zo vernederend. Wat ze Steve hebben aangedaan, is verwerpelijk.” Volgens andere bronnen werd nooit aan Steve gevraagd om zijn ondergoed uit te doen. Ook zou het koppel zich nogal verdacht gedragen hebben tijdens het winkelen, wat een onderzoek naar mogelijke winkeldiefstal dan weer zou verantwoorden.


Bron: The Sun – Afbeelding van Darko Djurin via Pixabay

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top