HomeNieuwsBizarMan wil relatie beëindigen door DEZE walgelijke gewoonte van vriendin

Man wil relatie beëindigen door DEZE walgelijke gewoonte van vriendin

Iedereen heeft zo zijn of haar slechte gewoontes, maar soms zijn ze zo onsmakelijk dat ze afstotend worden. Daar kan deze man over meespreken.

Een Amerikaanse man is zodanig gedegouteerd door één bepaalde gewoonte van zijn vriendin dat hij overweegt om een punt achter zijn relatie te zetten. Hij deed zijn verhaal in ‘Dear Prudence’, een rubriek op Slate.com waar lezers advies kunnen vragen aan Daniel Mallory Ortberg. “Mijn vriendin Lucy, waarmee ik vier maanden samen ben, heeft de walgelijke gewoonte om slijm op te hoesten en uit te spuwen. Soms haalt ze het slijm met haar vingers uit haar mond en smeert ze het ergens op uit. Dat doet ze niet enkel als we alleen zijn, maar ook in het zicht van anderen”, klinkt het.

Hij sprak zijn vriendin al op haar gewoonte aan, maar volgens haar is het geen medisch probleem en doet ze het gewoon. De man is graag bij haar, maar vreest dat haar gewoonte hem zodanig gaat ergeren dat hij niet meer verder wil met haar. “Ik zie haar graag. Ik wil met haar verder, maar haar gewoonte irriteert me echt. Doe ik er goed aan om haar te vragen om haar levenslange gewoonte los te laten zodat we kunnen samenblijven? Maakt mij dat te controlerend?”, vraagt hij.

Ronduit ranzig en onhygiënisch

Het antwoord van Daniel Mallory Ortberg is duidelijk. Hij is van mening dat aan je partner vragen om geen slijm meer uit te vegen op verschillende plekken, niet ‘te controlerend’ is. Bovendien kan ze volgens hem beter even langs de dokter gaan om te kijken of er geen onderliggende oorzaak meespeelt.

Maar zelfs als die er niet is, zou Lucy er beter mee stoppen. “Zelfs als er geen medische oorzaak is, is slijm uit je mond halen en overal op uitsmeren ronduit ranzig, onhygiënisch en vrijwillig. Mijn haren komen recht terwijl ik dit schrijf. Als ze weet dat jij ervan walgt – en ik denk dat je niet de enige bent – en haar antwoord is: ‘Het is een slechte gewoonte van mij, dus je moet het maar accepteren’, dan denk ik dat dit een goed moment is om na te denken of je echt verder wilt met haar”, klinkt het.

Het bericht Man wil relatie beëindigen door DEZE walgelijke gewoonte van vriendin verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels