HomeNieuwsBizarMan spot zichzelf in kinderfoto van verloofde

Man spot zichzelf in kinderfoto van verloofde

Een Brits koppel is ervan overtuigd dat ze voorbestemd zijn voor elkaar. Ze hebben zelfs een oude kinderfoto die dient als bewijsstuk. 

Verona Koliqi en Mirand Buzaku zijn verloofd, en de tortelduifjes geloven dat ze een match made in heaven zijn. Het begon allemaal toen ze een oud fotoalbum doorbladerden. Eén foto was een tien jaar oud vakantiekiekje van Koliqi. De vrouw, die in Londen woont maar oorspronkelijk van Kosovo komt, was toen op vakantie in Montenegro. Samen met enkele andere kinderen poseerde ze op het strand. Op de achtergrond zie je een jongentje ronddobberen op zee.

“Het viel Buzaku op dat de jongen hetzelfde T-shirt, short en surfbord had als hij”, vertelt Koliqi. De bruid en bruidegom in spe deden navraag bij hun familieleden en blijkbaar waren ze op hetzelfde moment op dezelfde plaats op vakantie geweest. De kans is dus héél groot dat ze elkaars pad al eens hadden gekruist, vooraleer ze elkaar in 2016 officieel leerden kennen.

De vrouw deelde haar verhaal op Instagram. Blijkbaar waren veel gebruikers ontroerd, want de post is ondertussen al meer dan 30.000 geliket.

A post shared by Inspire  (@veronavanity) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels