HomeNieuwsBizarMan slaat hoogzwangere vrouw omdat zij hem aanspreekt op achterlaten zwerfvuil

Man slaat hoogzwangere vrouw omdat zij hem aanspreekt op achterlaten zwerfvuil

Een hoogzwangere Britse vrouw is in de buik en op het hoofd geslagen door een onbekende man nadat ze hem aansprak op het achterlaten van zwerfvuil. De man kon ontsnappen en wordt nog gezocht.

Een blik op de straat toont dat het weggooien van afval in de vuilbak een moeite is die niet iedereen kan opbrengen. Sommigen gaan echter wel heel ver in het verdedigen van hun laksheid: een man sloeg afgelopen weekend een vrouw omdat zij hem confronteerde met het feit dat hij afval op de grond had gegooid.

“Had veel erger kunnen zijn”

Het incident vond plaats in het Britse Alsager, schrijft Britse tabloid The Sun. Daar betrapte een hoogzwangere vrouw en een andere man, beiden twintigers, een man op het op de grond gooien van afval aan een winkeltje. Toen de vrouw de vervuiler aansprak, gaf die haar een klap op het hoofd. Daarbovenop sloeg hij haar in de buik, nadat de vrouw had gezegd dat ze zwanger was. De andere man kwam tussenbeide, en ook hij kreeg een klap in het gezicht. De dader ging er vervolgens vandoor.

De hoogzwangere vrouw en de aangevallen man lieten hun kwetsuren controleren in het ziekenhuis. De zwangere vrouw was gelukkig slechts lichtgewond, maar de man is er erger aan toe: zijn gezicht is serieus gehavend. De politie is nu op zoek naar de dader, die beschreven wordt als een 25-jarige witte man. “Dit had veel erger kunnen zijn”, zei de verantwoordelijke politieagent.

Het bericht Man slaat hoogzwangere vrouw omdat zij hem aanspreekt op achterlaten zwerfvuil verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels