HomeNieuwsBizarMan probeert gsm op te laden in cockpit

Man probeert gsm op te laden in cockpit

In een digitale wereld is een lege batterij hebben echt geen optie. Sommige mensen gaan dan ook erg ver om hun toestel op te laden. Een passagier van een vlucht van de Indiase maatschappij IndigoAir is het vliegtuig uitgezet, omdat hij probeerde zijn telefoon in de cockpit op te laden.

Het incident gebeurde vlak voor vertrek op de luchthaven dan de Indiase stad Mumbai. De man deed een poging de cockpit binnen te dringen, wat niet gewaardeerd werd door IndigoAir. Het vliegtuig stond op dat moment nog aan de grond. De man is aan de politie overgedragen en is na verhoor weer vrijgelaten. Volgens Indiase media had de man al de nodige alcoholische drankjes op, schrijft The Guardian.

Incident 

Het is het tweede incident deze week met een Indiaas toestel. Maandag probeerde een man hoog in de lucht een van de uitgangen van het vliegtuig te openen. Hij moest naar het toilet en dacht dat hij de goede deur te pakken had. De man kon maar net tegengehouden worden. Eerder maakte het vliegtuig personeel in India een fout met de luchtdruk, waardoor het bloed uit de neuzen van de passagiers kwam stromen. Dertig mensen werden opgenomen in het ziekenhuis.

Het bericht Man probeert gsm op te laden in cockpit verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels