HomeNieuwsBizarDeze Kerstmis kan je dineren aan de tafel van Zweinstein

Deze Kerstmis kan je dineren aan de tafel van Zweinstein

Kerstmis is dit jaar nog een tikkeltje specialer dan anders. Fans van Harry Potter kunnen van 10 tot 12 december aanschuiven aan de tafel van Zweinstein voor een feestelijk diner. Een dessert op perron 9 3/4 zit in de deal inbegrepen.

Harry Potter-fans, schrijf 10 tot en met 12 december alvast in je agenda. Dan organiseert Warner Bros Studio Tour speciale kerstdiners in het thema van de wonderlijke tovenaar. Aanwezigen zullen onder andere mogen dineren aan de tafel van Zweinstein. Het volledige schema voor de festiviteiten is al bekend en ziet er fantastisch uit.

Een afsluiter in een leeg pretpark

Zo zullen de gasten ontvangen worden met zoete canapés en drankjes. Daarna volgt er een uitgebreid tweegangendiner. Voor het zoete eind van de avond worden de gasten vervoerd naar perron 9 3/4, waar het dessert op hen wacht. En daarna is de avond nog steeds niet voorbij.

Om de vertering te bevorderen mag het eetgezelschap ook nog op een speciale tour van het Warner Bros-park gaan. Speciaal, want de rondrit zal na de sluitingsuren doorgaan. Ze zullen er dus helemaal alleen zijn. De tickets zijn wel niet heel goedkoop. Om erbij te zijn, moet je 240 pond, of bijna 270 euro, neerleggen. Maar je krijgt er wel een unieke ervaring voor in de plaats.

Het bericht Deze Kerstmis kan je dineren aan de tafel van Zweinstein verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels