HomeNieuwsBizarMan met ‘foodbaby’ toont zich van zijn beste kant in zwangerschapsshoot

Man met ‘foodbaby’ toont zich van zijn beste kant in zwangerschapsshoot

De Amerikaan Nick Roberts en zijn vriendin zijn in blijde verwachting van een eerste kindje. Om dat heugelijke nieuws met de wereld te delen, at hij zijn buik rond voor een zwangerschapsshoot.

Als een koppel zwanger is, leggen ze dat bijzondere moment graag vast met een reeks fraaie foto’s. Meestal is het de vrouw die trots haar bollende buik toont, denk maar aan de bekende Instagramfoto van Beyoncé. Het leek Nick Roberts een leuk idee om het anders aan te pakken.

Foodbaby

“Toen mijn vriendin vertelde dat ze zwanger was, stelde mijn vriend Stephen al lachend voor om een zwangerschapsshoot te doen… met mij in de hoofdrol”, schrijft 25-jarige loodgieter uit Boston op Facebook. Na even twijfelen, gingen de twee kameraden er voluit voor.

“Ik wou natuurlijk ook poseren met een dikke buik. We brachten dus eerst een bezoek aan de dichtstbijzijnde McDonald’s”, vertelt Roberts nog. Na twee McDoubles, een McChicken, vier chicken nuggets, twee chocoladekoekjes en een medium Dr. Pepper zat hij opgescheept met een heuse ‘foodbaby’, een opgeblazen buik door te veel te eten.

De Amerikaan geeft doe dat de goedaardige indigestie geen deugd deed. “Achteraf krijg ik last van krampen, het leek wel alsof ik echt moest bevallen. Ik zal nooit weten hoe het voelt om zwanger te zijn, maar ik voel in mijn hart dat het niet zo anders kan zijn dan te veel fastfood eten”, besluit de grapjas.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels