HomeNieuwsBizarMan maakt taco’s van geamputeerde voet

Man maakt taco’s van geamputeerde voet

Een Amerikaanse man heeft een tacofeestje gegeven nadat hij door een ongeluk zijn voet verloor. De taco’s die hij serveerde waren wel heel speciaal. Hij maakte ze namelijk van zijn geamputeerde voet.

De man verloor zijn voet nadat hij betrokken was in een motorongeluk. Hij mocht zijn voet van het ziekenhuis mee naar huis nemen. Enkele weken later organiseerde hij een bizar feestje.

Taco’s

De Amerikaan nodigde enkele vrienden thuis uit voor een etentje. Het hoofdgerecht bestond uit voettacos. Volgens de man was het een soort ‘inside joke’ onder vrienden. “We vroegen ons wel eens af, of wanneer we mensenvlees konden proeven op een ethisch verantwoorde manier, we dat zouden doen. Het antwoord was altijd ‘ja’”, aldus de man. Het ongeluk was de ideale gelegenheid om hun woorden om te zetten in daden. “We marineerden het vlees en maakten er taco’s van”, klinkt het.

Kannibalisme

In de Verenigde Staten is deze vorm van kannibalisme niet verboden. Volgens nieuwssite Vice bestaan er wel regels over het kopen en verkopen van mensenvlees, wat kannibalisme moeilijk maakt. Maar technisch gezien is het dus wel legaal. Op Reddit plaatste de man, die anoniem wil blijven, enkele foto’s van het gebeuren.

Let op: onderstaande foto’s zijn niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Man maakt taco's van geamputeerde voet
Reddit / IncrediblyShinyShart
Man maakt taco's van geamputeerde voet
Reddit / IncrediblyShinyShart
Man maakt taco's van geamputeerde voet
Reddit / IncrediblyShinyShart

Het bericht Man maakt taco’s van geamputeerde voet verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels