HomeNieuwsBizarMan laat verkeerde trouwdatum op vinger tatoeëren

Man laat verkeerde trouwdatum op vinger tatoeëren

Uit schrik om zijn trouwring te verliezen, besluit de Britse Wayne Lomax om de naam van zijn vrouw en hun trouwdatum op zijn vinger te laten tatoeëren. Een romantisch gebaar, tot zijn vrouw hem erop wees dat hij zich van datum vergist had.

Wayne werkt als zelfstandige pleisterwerker en trouwde vorig jaar met Natalie. Hij was bang zijn trouwring te verliezen tijdens zijn werk en koos daarom voor een onuitwisbaar alternatief: een tatoeage.

Maand te vroeg

Toen Natalie zes weken later op een feestje vertelde over de tatoeage, realiseerden de twee dat de datum op Wayne’s vinger niet juist was. Daarop stond 25.07.17, terwijl het koppel in augustus is getrouwd. Wayne had de datum verkeerd ingegeven in een app om een lettertype te kiezen en liet dat zien in de tattooshop.

Natalie ziet er de humor wel van in. “Het kan alleen bij hem gebeuren”, lacht ze. Wayne heeft ondertussen de zeven in een acht laten corrigeren. Na het hele incident heeft hij zijn vrouw overtuigd om de datum ook op haar vinger te laten vereeuwigen.

Het bericht Man laat verkeerde trouwdatum op vinger tatoeëren verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels