HomeNieuwsBizarBritse toerist in Benidorm beleeft ellendige vakantie vanwege “te veel Spanjaarden”

Britse toerist in Benidorm beleeft ellendige vakantie vanwege “te veel Spanjaarden”

De Britse Freda Jackson keek al maanden uit naar haar vakantie in het Spaanse Benidorm, maar de trip is allesbehalve een droomreis geworden. “Het hotel was volledig gericht op Spanjaarden. Waarom konden ze niet ergens anders heengaan?” 

De reis begon al slecht voor de 81-jarige Jackson en haar gezelschap. Zo was touroperator Thomas Cook vergeten te vermelden dat hun reis een dag vervroegd was en hadden de twee vanwege hun iets oudere leeftijd gevraagd om een hotel in een vlakke omgeving. Helaas kregen ze een accommodatie in een bergachtig gebied. “Het was voor ons echt niet eenvoudig om deze trip te kunnen betalen en dan krijgen we zoiets voorgeschoteld”, vertelt de vrouw aan de Britse krant Lancashire Telegraph

Te veel Spanjaarden 

Bovenop deze twee vervelende problemen, was er nog iets waar Freda Jackson erg ontevreden over was. “Het hotel zat vol met Spaanse toeristen. Ze waren erg vervelend en onbeschoft. Het entertainment was ook uitsluitend gericht op hen. Konden ze niet gewoon ergens anders heen gaan. Ik moest gewoon huilen door de hele situatie.”

Tegoedbon 

Het duo was zo boos over hoe hun trip in het water viel dat ze de kostprijs van 1.268 euro terug vorderden van Thomas Cook. In eerste instantie moesten ze het doen met een schamele tegoedbon van 75 euro. Maar na lang aandringen, heeft de touroperator een tegenbod gedaan waarin ze 634 euro willen vergoeden. Ze benadrukken dat het geld geen schadevergoeding is vanwege de lastige Spanjaarden.

Het bericht Britse toerist in Benidorm beleeft ellendige vakantie vanwege “te veel Spanjaarden” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels