HomeNieuwsBizarMan klaagt voormalige baas tevergeefs aan wegens teveel scheetjes

Man klaagt voormalige baas tevergeefs aan wegens teveel scheetjes

In Australië is er een opmerkelijke rechtszaak beslecht. Een man daagde zijn voormalige baas voor de rechter omdat die bewust winden zou hebben gelaten in zijn buurt. Helaas voor het slachtoffer kreeg hij geen gelijk. 

Greg Short was in 2008 en 2009 de overste van David Hingst bij een bouwbedrijf in Melbourne. Jammer genoeg verzuurde de relatie tussen de twee heren al snel. Volgens Hingst vernederde zijn baas hem en draaide hij zijn poep richting de man om dan scheetjes te laten. Dit ritueel ging herhaaldelijk door waardoor David er een depressie en angstaanvallen aan overhield. Met een schadeclaim van 1,1 miljoen euro in het achterhoofd trok hij uiteindelijk naar de rechtbank.

Parfum

Short gaf toe dat hij misschien één of twee keer last had van winderigheid, maar dat dit zeker niet bewust was. Volgens een ex-collega van de twee is er ook sprake van een cultureel misverstand. De Duitse Hingst snapte de schetenhumor in Australië niet.

Ontslag 

De rechter gaf uiteindelijk Short gelijk en weet de depressie en angstaanvallen eerder aan het ontslag van de Duitser. Nadat Short een scheldtirade aan de telefoon had gehouden over zijn werkprestaties, besloot hij de man te ontslagen. Met de uiteindelijke rechtszaak als gevolg.

Het bericht Man klaagt voormalige baas tevergeefs aan wegens teveel scheetjes verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels