HomeNieuwsBizarMan doet lugubere ontdekking in het vriesvak van zijn overleden moeder

Man doet lugubere ontdekking in het vriesvak van zijn overleden moeder

Dit verhaal uit het Amerikaanse Saint Louis heeft verdacht veel weg van het sprookje Blauwbaard. Jarenlang was het vriesvak van zijn moeder verboden terrein voor Adam Smith. Na haar overlijden nam zijn nieuwsgierigheid de bovenhand en nam de man een kijkje. In een grote doos ontdekte hij een babylijkje.

De 57-jarige Adam Smith was tijdelijk bij zijn moeder ingetrokken om haar bij te staan tijdens haar laatste weken. De vrouw leed immers aan kanker en had niet lang meer te leven.

Tijdens het verblijf werd zijn interesse opnieuw gewekt door een doos in het vriesvak, waar zijn hele jeugd lang al mysterieus over werd gedaan. Toen Smith er opnieuw naar vroeg, kreeg hij hetzelfde vage antwoord als altijd: het is een cake voor een trouwfeest. Zijn moeder waarschuwde hem dat hij niks te zoeken had in het vriesvak.

Roze dekentje

Nadat zijn moeder uiteindelijk overleden was, kon Smith zijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en opende hij de bewuste doos. Tot zijn grote afschuw trof hij een babylijkje gewikkeld in een roze dekentje. Door de vriestemperaturen was het kindje nog intact. het had zelfs nog haar en ook de huid was onaangeroerd.

Smith vermoedt dat de baby zijn doodgeboren zusje is. “Ik denk dat mijn zus er zo’n 46 of 47 jaar lang in gelegen heeft”, zegt hij tegen lokale media. De Amerikaan heeft het lijkje ondertussen aan de politie overhandigd. Die zal bevestigen of het effectief om familie van hem gaat.

Bron: Het Nieuwsblad

Het bericht Man doet lugubere ontdekking in het vriesvak van zijn overleden moeder verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels