HomeNieuwsBizarMan doet DNA-test cadeau aan vriendin. De uitslag? SCHOKKEND!

Man doet DNA-test cadeau aan vriendin. De uitslag? SCHOKKEND!

Een Amerikaanse man gaf zijn vriendin onlangs een DNA-test als kerstcadeau. De vrouw ontdekte op die manier een geheim van haar mama dat ze al 30 jaar lang voor haar hield.

De man vertelde het bizarre tafereel op Reddit. Hij wilde zijn vriendin iets unieks geven voor Kerstmis, en dus gaf hij haar een DNA-test, met goedkeuring van haar ouders. Uit de resultaten bleek dat de vrouw een halfzus had. Ze herkende de halfzus niet, maar wel enkele mensen uit haar stamboom.

Muisstil aan telefoon

Ze zocht de vader van de halfzus op en vond zijn naam. Vervolgens belde ze haar moeder op. “Mama, heb ik een halfzus?”, vraagt ze haar. “Natuurlijk niet!”, antwoordt haar moeder. “Ken je ene John Smith?”, vraagt ze haar mama. En toen werd het muisstil aan de andere kant. “Heb je je vader hiervan op de hoogte gebracht?”, vraagt de moeder. “Nee”, reageert ze.

Andere papa

Haar moeder bekent dat ze 30 jaar lang heeft geheimgehouden dat haar dochter een andere vader heeft. Blijkbaar was de moeder destijds enkele dagen uit elkaar gegaan met haar man en had ze een nacht doorgebracht met haar ex John. Met haar dochter tot gevolg. “Ze vroeg aan mijn vriendin om het geheim te houden. Mijn vriendin weet niet wat ze ermee moet doen en ik kan maar niet geloven dat haar moeder zoiets durft te verzwijgen”, besluit de man zijn verhaal op Reddit.

Fout van moeder

Heel wat mensen reageerden gechoqueerd op het verhaal. “Weet dat jij niets verkeerd hebt gedaan door die DNA-test te geven. De fout ligt volledig bij haar moeder door tegen haar dochter te liegen” en “Eerlijkheid duurt het langst. Ik hoop dat je vriendin het vertelt aan haar vader”, klinkt het onder meer.

Het bericht Man doet DNA-test cadeau aan vriendin. De uitslag? SCHOKKEND! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels