HomeNieuwsBizarMan deelt frustraties over getrouwd zijn met bekende Instagramster

Man deelt frustraties over getrouwd zijn met bekende Instagramster

Een anonieme man heeft zijn hart gelucht over zijn leven met een Instagramster. Hij is ten einde raad omdat ze voortdurend bezig is met haar smartphone.

De man doet zijn relaas op Reddit. Hij schrijft dat hij zijn vrouw graag ziet, maar dat ze bijna niet meer omziet naar hem omdat ze als een workaholic met Instagram bezig is. “Ik hou van mijn vrouw. Daarom ben ik ook met haar getrouwd. Ze is geweldig. Maar niemand is perfect, en mijn frustratie bij haar is haar obsessie met Instagram. Vorig jaar is ze begonnen met fitnessoefeningen te delen op Instagram. Ze heeft intussen enorm veel volgers. Maar de energie die ze daarin steekt, vreet haar op”, klinkt het.

Ook tijdens het eten met Instagram bezig

Hij vertelt hoe ze elke dag na haar werk voortdurend op Instagram zit, en als ze niet met haar telefoon bezig is, vraagt ze aan hem om foto’s van haar te maken voor Instagram. “Ze is continu bezig met vragen te beantwoorden of haar fitnessoefeningen in haar Insta Stories te zetten. Als ik haar dan eens vraag om de tafel te dekken terwijl ik kook, knikt ze, maar doet ze het uiteindelijk toch niet. Zelfs tijdens het eten is ze bezig met haar smartphone. Onlangs lagen we in bed en zat ze weer een uur lang op Instagram. Toen ben ik uit mijn krammen geschoten. Maar als ik er iets van zeg, wordt ze boos en zegt ze dat ik haar moet steunen in de dingen die ze doet”, zucht hij.

Gezond evenwicht

De man kon op veel begrip rekenen van de Reddit-community. Heel wat mensen vonden dat zijn echtgenote onredelijk is. “Haar werk mag haar leven niet beheersen. Ook al is het niet haar fulltimejob, het blijft werk. Ze moet een gezond evenwicht zoeken tussen haar huwelijk en andere belangrijke dingen”, klinkt het.

Het bericht Man deelt frustraties over getrouwd zijn met bekende Instagramster verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels