HomeNieuwsBizarMan bestelt slaatje en krijgt er een dode kikker gratis en voor...

Man bestelt slaatje en krijgt er een dode kikker gratis en voor niets bij

Een man uit Rotterdam zal zijn laatste restaurantbezoek niet snel vergeten. Hij bestelde een slaatje, maar de inhoud ervan was niet wat hij gevraagd had. Hij nam een hap van zijn gerecht en tot zijn afschuw bleek de klant zijn tanden te hebben gezet in een dode kikker. 

Ingmar Coesel uit Rotterdam ging afgelopen weekend iets eten bij pizzaketen Happy Italy. Maar toen hij een hap van zijn caesar salad wilde nemen, liep het fout. Hij kauwde op iets vreemd en toen hij beter keek, bleek het om een dode kikker te gaan. “Ik wilde onmiddellijk overgeven. Ik voel me dagen nadien nog steeds ellendig”, aldus de Nederlander aan het Algemeen Dagblad. Veel hulp kreeg hij ook niet van het restaurant. “Ik hoefde niets te betalen, maar daar bleef het bij. Ze wilde me zo snel mogelijk buiten.”

Mooie geste 

Pas toen Coesel het verhaal uit de doeken deed op Facebook, veranderde de houding van Happy Italy. Directeur Daniel de Blok heeft ondertussen zijn excuses en een mooie geste aangeboden. Hoe het dier in de salade is terechtgekomen, blijft een raadsel. “We verkopen gemiddeld zo’n 12.000 salades per week en per dag hebben we zo’n 10.000 klanten. Dit overkomt ons bijna nooit. Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met de slaleverancier. Het is jammer, maar zo’n dingen gebeuren héél af en toe”, aldus de Blok.

Het bericht Man bestelt slaatje en krijgt er een dode kikker gratis en voor niets bij verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels