HomeNieuwsBizarLotus schrapt ‘Pommeline’: “Heeft niets te maken met ‘Temptation’-verleidster”

Lotus schrapt ‘Pommeline’: “Heeft niets te maken met ‘Temptation’-verleidster”

‘Pommeline’ verdwijnt uit de koekjesafdeling van de supermarkt. Producent Lotus Bakeries heeft beslist de naam van het appeltaartje te veranderen in ‘Tartélice Appel’. Volgens het bedrijf heeft dit niks te maken met de ex-verleidster uit ‘Temptation Island’.

De koekjesproducent verkoopt het appeltaartje sinds 2009. Het lanceert nu twee nieuwe gebakjes – met chocolade- en met frambozensmaak – en maakt van de gelegenheid gebruik om ze onder eenzelfde noemer te verenigen: ‘Tartélice’.

Vanaf midden april kan je dus ‘Tartélice Chocolade’ en ‘Tartélice Framboos’ in de rekken vinden, naast ‘Tartélice Appel’. Tijdens een overgangsperiode van enkele maanden zal op de appeltaartjes ook nog altijd ‘Pommeline’ staan.

Pommeline uit ‘Temptation Island’

Lotus Bakeries kiest er dus voor om niet langer door te gaan met de verkoop van hun appeltaart onder de naam ‘Pommeline’. Waarschijnlijk, omdat die andere Pommeline te vaak in het nieuws opduikt. Pommeline Tillière verwierf bekendheid door vorig jaar mee te doen als verleidster in het programma ‘Temptation Island’. Ze viel op door haar vele tatoeages en haar grote boezem. Haar naam duikt de voorbije jaren zo vaak op, dat Lotus Ondertussen is de 23-jarige blondine samen met een andere verleider uit ‘Temptation Island, de 25-jarige Fabrizio.

Het bericht Lotus schrapt ‘Pommeline’: “Heeft niets te maken met ‘Temptation’-verleidster” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels