HomeNieuwsBizarLockdowns boosten verkoop van dit opvallend hulpmiddel voor tussen de lakens

Lockdowns boosten verkoop van dit opvallend hulpmiddel voor tussen de lakens

Verdelers van sekspoppen verkopen twee keer zoveel sinds de invoering van de lockdowns in verschillende landen. Opvallend is ook dat steeds meer koppels een extra ‘speelkameraadje’ aanschaffen.

Hoewel de strenge maatregelen naar aanleiding van de corona-epidemie veel schade toebrengen aan de economie, doen sommige sectoren het net goed de afgelopen maanden. Een daarvan is de sekspoppenindustrie. Verschillende Australische producenten en verdelers van de poppen tekenden de afgelopen maanden heel goede cijfers op, meldt Vice News. Sommige winkels verkopen zelfs twee keer zoveel items als voor de uitbraak van het virus.

Een voor meneer en een voor mevrouw

De toegenomen interesse viel ergens te verwachten, want veel mensen moeten nu gedwongen meer tijd alleen doorbrengen. Wat wel opvalt, is dat er bij de nieuwe klanten ook heel wat koppels en partners van mensen zitten.

“We hebben mannen die samen met hun vrouw een pop voor hem komen halen of paren die samen komen kijken en buiten wandelen met elk een pop”, vertelt Andrew van Sex Doll Australia. “We krijgen ook steeds meer vrouwen over de vloer die naar een mannelijke compagnon op zoek zijn.”

Klanten sturen ook soms verzoeken voor een op maat gemaakte pop door. Zo ontving Matt al de vraag voor een exemplaar zonder genitaliën, een met een staart en een met drie borsten. “Mensen vragen ook vaak naar een specifiek type hoofd”, klinkt het.

Het bericht Lockdowns boosten verkoop van dit opvallend hulpmiddel voor tussen de lakens verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels