HomeNieuwsBizarLidl pakt uit met bitterballen met… kaas en bier

Lidl pakt uit met bitterballen met… kaas en bier

Heb je een opkikker nodig tijdens deze lockdown? Eén adres! Supermarktketen Lidl verkoopt immers een speciale soort bitterballen gevuld met… kaas en bier.

Ben je ook zo dol op bitterballen, maar wil je wel eens iets nieuws proberen? Speciaal voor het najaar verrast Lidl met de origineelste ballen. De nieuwste exemplaren, bijvoorbeeld, smaken naar oude kaas en bier.

Maar er is nog meer! In de supermarkt vind je ook bitterballen met bospaddenstoelen & hazelnoot en Black Angus Beef.

Een doos van deze heerlijke snacks kost amper 2,50 euro. Voor die luttele som krijg je 12 ballen in ruil.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Al jaaaaaren roep of SCHREEUW ik tegen iedereen dat de Old Amsterdam-bitterballen van Kwekkeboom oprecht de beste bitterballen zijn die in de supermarkt liggen. En nu doet de Lidl met zijn eigen Delicieux-merk ook een poging, met een kleine twist eraan: bier. Nu hebben volgens mij velen van jullie het drama rondom de La Trappe-bitterballen meegekregen; dat was net zo’n groot succes als Frank de Boer als trainer van het Nederlands elftal. Maar wees niet bang: die van de Lidl zijn oprecht lekker! Een klein beetje fijne bittere smaak van het bier, gelukkig niet meer dan dat. Het zijn niet de beste ooit, maar als budget-optie zijn ze erg geslaagd. Een tafelgenoot die er weliswaar óók van genoot merkte terecht op dat het krokante laagje te vergelijken is met de kaassoufflé, de inhoud is wel iets minder smeuïg máár voldoet wel aan de smaakeisen van de gemiddelde kaasliefhebber. En aangezien we onze borrels de komende tijd niet in het café kunnen vieren, zou ik deze maar inslaan. Lekker in je eentje knallen met die kaasbitterballen. ⭐⭐⭐⭐ ————————————————  : Lidl  : @lidlnederland  : 2,49 euro

Een bericht gedeeld door Eke Bosman (@snackspert) op

Het bericht Lidl pakt uit met bitterballen met… kaas en bier verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels