HomeNieuwsBizarKoppel adopteert straathond die hun bruiloft crasht

Koppel adopteert straathond die hun bruiloft crasht

Bruifloft-crashers zijn vaak vervelend. Maar dat was niet het geval toen een wel heel speciale gast kwam opdagen tijdens een huwelijksceremonie in Brazilië.

Toen Marília Pieroni met Matheus Gomes Martins trouwde op 30 september, moesten ze de plechtigheid naar binnen verplaatsten door regen. Op het moment dat alle gasten zich geïnstalleerd hadden, kwam er een hond met modderige pootjes aangewaaid. Het beestje werd snel terug naar buiten geëscorteerd, maar glipte toch weer binnen.

“Toen de ceremonie van start ging, was het tot ieders verrassing de hond die binnenwandelde toen het bruidslied begon te spelen”, vertelt Marília tegen The Dodo.

Volhardende viervoeter

Voor een tweede keer werd de volhardende viervoeter naar buiten begeleid en ging de dienst verder. Maar toen het koppel de geloften aan het uitspreken was, kwam de hond alweer binnen en plofte neer op de sluier van de bruid voor een dutje.

De jonggehuwden lieten hun nieuwe gast blijven voor de receptie. Volgens de bruid heeft het dier nog mee genoten van het buffet, om daarna weer zijn eigen weg te gaan.

Nieuw gezin

Na de bruiloft besloot het koppel de hond te adopteren en hem Snoop te noemen. Zo krijgt deze schattige bruiloft-crasher toch ook zijn sprookjeseinde.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels