HomeNieuwsBizarJonge vrouw steekt kat twintig keer met mes en gooit haar uit...

Jonge vrouw steekt kat twintig keer met mes en gooit haar uit raam

Een Australische vrouw heeft haar therapiekat gedood door haar twintig keer te steken met een mes en haar vervolgens uit het raam van de tweede verdieping te gooien. Ze kreeg een gevangenisstraf van twee jaar.

In de avond van 23 oktober 2019 hoorden buren van Celina Paige Shead geschreeuw en kreten van een kat. De volgende ochtend werd de 11-jarige kat Ginger levenloos aangetroffen naast het appartement van de familie van Celina Paige Shead.

Geen berouw

De 20-jarige vrouw had Ginger twintig keer gestoken met een mes en haar door het raam van het appartement gegooid. Ze vertelde haar psycholoog dat ze het gedaan had omdat ze haar kat “schattig vond en het leven uit haar wilde knijpen”. Ze toonde geen berouw voor de gruwelijke daad.

Opzettelijke wreedheid

Officier van justitie Adrian Walsh was in de rechtbank genadeloos voor Shead. “Dit was geen geval van verwaarlozing. Dit kwetsbare dier werd onderworpen aan opzettelijke wreedheid”, klonk het.

Borderline-persoonlijkheidsstoornis

Ginger was sinds kort de therapiekat van Shead, die aan borderline lijdt. Shead werd veroordeeld voor het martelen, slaan en doden van een dier en kreeg een gevangenisstraf van twee jaar. Ze mag tevens nooit meer een huisdier hebben.

Het bericht Jonge vrouw steekt kat twintig keer met mes en gooit haar uit raam verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels