HomeNieuwsBizarInternet ligt in een deuk met review over strandbal die 100 dollar...

Internet ligt in een deuk met review over strandbal die 100 dollar kost

Een gigantische strandbal die te koop staat op Amazon veroorzaakt heel wat hilariteit op het wereldwijde web. Vooral de vernietigende reviews kunnen op heel wat gelach rekenen.

Zeggen dat de strandbal best groot is, is nogal een understatement. Zo is de diameter van het ronde stuk speelgoed meer dan 3,5 meter lang. Ondanks dat de bal een kostprijs heeft van 95,96 dollar (78 euro), gaat hij als zoete broodjes over de toonbank. Maar lang niet iedereen is tevreden met z’n aankoop.

Review
Foto Amazon

Eén review in het specifiek gaat viraal. Daarin schrijft een zekere Reid Hamlin dat het maar liefst 2 uur duurde om de strandbal op te blazen. Na tien minuten speelpret vloog het gevaarte weg. “Het vernielde als wat op z’n pad kwam. Kinderen begonnen uit pure horror te schreeuwen toen ze zagen dat het enorme monster hun strandkastelen vernielde”, klinkt het sarcastisch.

“Volwassen mannen die hun gezin probeerden redden, werden tegen de grond geslagen”, zo gaat Hamlin verder. “Des te sneller we er achter liepen, des te sneller de bal begon te rollen. Precies alsof het in ons gezicht wou uitlachen. Uiteindelijk moesten we opgeven omdat zijn pad van vernieling ons te veel geld zou kosten. Het gerucht gaat de ronde dat je de bal nog kan zien terwijl hij onschuldige gezinnen uit de Florida Panhandle stalkt.” Wij geven hem alvast vijf sterren voor zijn creatieve review.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels