HomeNieuwsBizarInstagrammodel haalt uit naar volgers die lachen met haar “kleine” boezem (foto)

Instagrammodel haalt uit naar volgers die lachen met haar “kleine” boezem (foto)

Een Maleisische vrouw heeft enkele van haar volgers op hun plaats gezet nadat ze commentaar hadden op haar “kleine” borsten. “Ik weet dat ik geen grote boezem heb, maar ik ben erg trots op mezelf”, klinkt het.

Madeleine Ang deelde onlangs een bikinifoto op Instagram, waar ze gevolgd wordt door 175.000 mensen. Er kwamen heel wat positieve reacties op haar foto, maar er zaten ook enkele mensen tussen die haar uitlachten. “Je bent bovenaan platter dan de mat van mijn oma” en “Klein plat monstertje”, kreeg ze onder meer te horen.

Strijkplank

De vrouw liet de brutale reacties niet zomaar passeren. “Ik heb altijd van mezelf geweten dat ik kleine borsten heb en ik werd van jongs af gezien als de ‘strijkplank’. Ik ben ook heel klein van gestalte en niet bepaald mooi. Maar om eerlijk te zijn, ben ik erg trots op mezelf. Ik ben heel gelukkig omdat ik kan doen wat ik wil doen. Ik maak mijn dromen waar en ik doe er niemand pijn mee. Zolang je niemand kwetst, moet je altijd proberen om jezelf te zijn”, reageerde ze.

Bewondering

Heel wat volgers prezen haar voor haar zelfvertrouwen. “Ik wou dat ik zo zelfzeker was als jij”, “Ik hou van je mentaliteit” en “Ik bewonder je enorm! Goed gezegd!”, klinkt het onder meer.

Instagram / @okokokmou

Het bericht Instagrammodel haalt uit naar volgers die lachen met haar “kleine” boezem (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels