HomeNieuwsBizarBIZAR. In dit restaurant kan je pizzakorsten bestellen

BIZAR. In dit restaurant kan je pizzakorsten bestellen

Iedereen heeft zo zijn eigen manier om een pizza te verorberen. Sommigen beginnen in het midden en laten de korstjes liggen, anderen eten de korst op puur omdat ze nog honger hebben en nog anderen beginnen net met de korsten omdat ze dat het lekkerste gedeelte van de pizza vinden. Toegegeven, beetje raar, maar je bent blijkbaar niet de enige.

Goed deeg is essentieel voor een lekkere pizza, al valt ook hier je persoonlijke smaak niet te onderschatten. Waar de ene helft van de bevolking houdt van een dunne korst, zweert de andere bij puffy deeg. Het is maar net wat je lekker vindt. Wie standaard als eerste de korsten van een pizza naar binnen speelt, rept zich maar beter naar de VS.

Portie deeg

Pizzaketen Villa Italian Kitchen heeft namelijk wel een heel bijzonder snackje toegevoegd aan zijn menukaart. Vanaf nu kan je in de restaurants niet alleen een gewone pizza bestellen, maar ook een puntje pizzakorsten – en dan bedoelen we niet de restjes van iemands anders bord, laten we wel wezen. Omdat er zoveel mensen snakten naar een portie lekker krokant deeg, besloten de eigenaars om tegemoet te komen aan die vraag. Voor 2,75 dollar krijg je een puntje bestaande uit 6 individuele korsten die je ofwel als maaltijd, ofwel als extra snack kan opsmikkelen. Geen reisje naar de VS gepland? Wel, ook in het Verenigd Koninkrijk, Italië en Tsjechië kan je terecht bij Villa Italian Kitchen dus keuze genoeg!

Het bericht BIZAR. In dit restaurant kan je pizzakorsten bestellen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels