HomeNieuwsBizarInfluencer reageert op kritiek dat haar achterwerk ‘niet echt’ kan zijn: «Ik...

Influencer reageert op kritiek dat haar achterwerk ‘niet echt’ kan zijn: «Ik heb gewoon dikke billen» (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft uitgehaald naar de critici die niet geloven dat haar achterwerk puur natuur is.

De vrouw, ene Ally, is naast influencer ook personal trainer en vertoeft dus regelmatig in de fitness. Op haar TikTok deelt ze vaak filmpjes van haar trainingen en onlangs kreeg ze commentaar op haar achterwerk. Sommigen vonden immers dat haar achterwerk op een bizarre manier ‘schudde’ en daarom vermoeden ze dat er aan haar billen gesleuteld is geweest.

Vet

Dat ontkent ze nu met klem in een video. «Ze fitnest, maar spieren bewegen niet zo», verwijst ze naar de kritiek. «Maar vet beweegt wél zo. En ik heb gewoon dikke billen», verduidelijkt ze.

Bevestiging

Haar volgers zijn volledig overtuigd van haar gelijk. «Mijn achterwerk beweegt net hetzelfde en ik ben ook puur natuur, dus ik begrijp de kritiek niet goed», «Weten mensen eigenlijk dat spieren niet voortdurend opgespannen staan?», «Ach, mensen die niet in het fitnesswereldje zitten, kennen er niets van», lezen we in de reacties.

@ptwithally

♬ original sound – ally ✨

@ptwithally

♬ over by lucky daye – rennyxaudios

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-reageert-op-kritiek-dat-haar-achterwerk-niet-echt-kan-zijn-ik-heb-gewoon-dikke-billen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels