HomeNieuwsBizarHUH. Man loopt marathon terwijl hij heel pakje sigaretten rookt

HUH. Man loopt marathon terwijl hij heel pakje sigaretten rookt

Roken is niet goed voor je gezondheid, dat weten we allemaal, maar al zeker niet als je een marathon wil lopen. Een Chinese man denkt daar anders over en is daardoor viraal gegaan op Weibo, een Chinees sociaal netwerk. De man nam onlangs deel aan een marathonwedstrijd en tijdens zijn tocht rookte hij de ene sigaret na de andere.

Hij liep over de finishlijn na 3 uur en 26 seconden en eindigde als 574ste. In totaal namen er 1.500 mensen deel aan de loopwedstrijd. Niet slecht voor deze kettingroker. De identiteit van de man werd niet onthuld, maar zijn bijnaam zou ‘Uncle Chen’ zijn. Het is niet de eerste keer dat hij al puffend een marathon loopt: in 2018 nam hij ook al deel aan de Guangzhou marathon en een jaar later aan de Xiamen marathon. Hij deed er toen respectievelijk 3 uur en 36 min en 3 uur en 32 minuten over. Zijn conditie gaat er dus duidelijk op vooruit.



Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/huh-man-loopt-marathon-terwijl-hij-heel-pakje-sigaretten-rookt

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels