HomeNieuwsBizarHilarisch: 8-jarige jongetje wint prijs voor beste nektapijt van VS (foto)

Hilarisch: 8-jarige jongetje wint prijs voor beste nektapijt van VS (foto)

Jax, een 8-jarige jongen uit de Amerikaanse staat Texas, gaat voortaan door het leven als de drager van het beste nektapijt van de Verenigde Staten. De jongen met het opvallende haar won onlangs de 2020 Kids Mullet Championships. Hij haalde het van enkele andere opvallende creaties.

Schoonheid ligt in de ogen van de toeschouwer en dus verdienen ook de grappigste – en misschien lelijkste – kapsels een eigen schoonheidswedstrijd. Zelfs het nektapijt, ook bekend als de mullet. In de Verenigde Staten, waar anders, is onlangs de 2020 Kids Mullet Championships gehouden door de USA Mullet Championships. Daarin mochten kinderen opdraven met prachtige nektapijten. De verkiezing leverde uiteraard enkele opvallende beelden op.

Zo was er de winnaar, de 8-jarige Jax uit Texas. Zijn lange krullen leverden hem de titel, enkele cadeaubonnen en een prijs van 500 dollar, of iets meer dan 420 euro, op. Het jongetje uit Colorado haalde het met zijn 5.000 stemmen van 100 andere inzendingen.

Jax, de winnaar van de 2020 Kids Mullet Championships. Foto USA Mullet Championships

Oranje versie

Op het tweede schavotje stond de 12-jarige Noah uit Illinois. Hij ging dankzij zijn zwarte lokken naar huis 200 dollar, of 170 euro, en een zonnebril van het merk Neff. Op de derde plaats eindigde Jude, 7 jaar oud en ook al afkomstig uit Colorado. Met zijn moderne versie van een nektapijt haalde hij 100 dollar, of 84 euro, en een zonnebril binnen.

De zilveren medaille ging naar Noah. Foto USA Mullet Championships
De opvallende oranje kleur leverde Jude een derde plaats op. Foto USA Mullet Championships

Het bericht Hilarisch: 8-jarige jongetje wint prijs voor beste nektapijt van VS (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels