HomeNieuwsBizarHevige discussie barst los na bekentenis van vrouw: “Ik was me slechts...

Hevige discussie barst los na bekentenis van vrouw: “Ik was me slechts drie keer per week”

Een vrouw vroeg zich op het platform ‘Mumsnet’ – een discussieforum voor moeders – af of ze daadwerkelijk zo walgelijk was als haar vrienden beweren toen ze bekende zich slechts drie keer per week te wassen. En dat weekte een nogal heftige discussie los.

De meningen waren dan ook verdeeld na de opvallende bekentenis. Toen ze ontdekte dat haar vrienden elke dag een douche namen, moest ze toch even haar ei kwijt op het bewuste forum over haar persoonlijke hygiëne. “Ok, ik ben gisteravond iets gaan drinken met wat van m’n vrienden. Allemaal vrouwen, sommigen zijn ouder, anderen niet. Eén vriendin maakte de opmerking dat ze het soms moeilijk vond om tijd te vinden om te douchen, omdat haar baby zoveel tijd van haar opslorpte. En dus gaf ik aan dat ik, zonder jonge baby, niet eens elke dag douchte.”

”Zelfs drie keer per dag”

“Ik neem wel een extra douche wanneer ik bijvoorbeeld gesport heb, seks heb gehad, mijn regels heb… En mijn kind was ik ook drie keer per week.” Toch vonden heel wat andere moeders dit niet voldoende. Eén persoon zei: “Persoonlijk denk ik dat drie keer per week echt wel vies is, sorry. Ik neem elke dag een douche. Ik kan zelfs niet aan mijn dag beginnen zonder.”

Een andere persoon: “Iedereen beslist natuurlijk zelf. Ik neem zelfs twee keer per dag een douche, soms zelfs drie keer als ik gesport heb. Mijn man ook. En ik denk niet dat we zo abnormaal zijn.” En jij, beste Zita-lezer? Elke dag? Of enkele keren per week?

Foto: Pexels Tim Samuel

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels