HomeNieuwsBizarHelderziende voorspelt niet veel goeds voor 2018

Helderziende voorspelt niet veel goeds voor 2018

Een man die bekend staat om gebeurtenissen te voorspellen voor ze plaatsvinden, heeft enkele nare voorspellingen gemaakt voor 2018. Er zou ons een chemische aanval op een Europese stad en een globale griepepidemie te wachten staan.

De Britse Craig Hamilton-Parker beweert onder andere het presidentschap van Trump en de Brexit te hebben voorspeld. In een nieuwe video deelt hij zijn verwachtingen mee voor 2018 en die zien er niet fraai uit.

Verenigde Staten

De toekomst voor de Verenigde Staten ziet er allereerst niet erg rooskleurig uit. Zo verwacht de helderziende dat de VS Noord-Korea zal uitdagen door een belangrijke handelsroute op te blazen. Verder zal Kim Jong-un van de troon gezet worden in Noord-Korea. Een poging om Trump af te zetten, zou volgens Hamilton-Parker falen en een oorlogsschip van de VS zal zinken. Daarnaast zou er ook nog een globale griepepidemie uitbreken.

Europa

Wat Europa betreft, vermoedt Hamilton-Parker hdat Teresa May aan de macht blijft in het Verenigd Koninkrijk. Verder zou er naast een terroristische aanslag op een Britse autosnelweg ook een chemische aanval in Londen of in Berlijn plaatsvinden. Hij beweert ook dat prins Harry zich zou verloven (maar dat hadden wij eigenlijk ook al voorspeld).

Foute voorspellingen

Toch zouden we ons niet al te veel zorgen maken. Vorig jaar verwachtte de helderziende ook dat er een wereldwijde epidemie zou uitbreken. Dat is gelukkig niet gebeurd, dus de vooruitzichten voor 2018 kan je met een flinke korrel zout nemen. De kans is groot dat de man enkel inspeelt op de bestaande dreigingen en de angst die leeft onder de bevolking.

Ben je toch benieuwd en heb je een uurtje de tijd? Bekijk dan zijn volledige voorspelling in onderstaande video.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels