HomeNieuwsBizarHandtastelijke aap probeert topje van influencer uit te trekken (video)

Handtastelijke aap probeert topje van influencer uit te trekken (video)

Is Harvey Weinstein gereïncarneerd in een aap? We zouden het op basis van een viraal filmpje zomaar denken, ware het niet dat de voor seksueel misbruik veroordeelde producer nog onder de levenden is.

Influencer Paula Manzanal deelde een filmpje van haar trip naar het Monkey Forest in Bali op TikTok. De 28-jarige Zuid-Amerikaanse, die ooit nog Miss Peru is geweest, wil er poseren met een aap, maar dat beest wilt iets anders. De aap probeert het strapless topje van Manzanal naar beneden te trekken, zo zien we op de video. De influencer laat het handtastelijke beest zijn gangetje niet gaan en verzet zich, maar daar is het dier duidelijk niet mee gediend. De aap begint te blazen, gevolg door een klap op Paula’s neus.

@paulamanzz Yo solo queria que no me toque mis.. 🥲🙈 #indonesia #bali #monkey #peruana ♬ Oh No (Instrumental) – Kreepa

Het is niet de eerste keer dat een aap in het beruchte Monkey Forest in Ubud, Bali, zich ontdeugend uitlaat. In juli deelde een jonge vrouw nog een filmpje van hoe een aap onder haar jurk probeerde te gluren.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/handtastelijke-aap-probeert-topje-van-influencer-uit-te-trekken-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels