HomeNieuwsBizarGwyneth Paltrow bruncht met haar nieuwe verloofde én ex-man

Gwyneth Paltrow bruncht met haar nieuwe verloofde én ex-man

Drie jaar geleden gingen Gwyneth Paltrow en Chris Martin uit elkaar. Toch kunnen de ex-geliefden nog goed met elkaar overweg. Sterker nog, het tweetal ging onlangs op restaurant met een heel bijzondere gast: Paltrows nieuwe verloofde.

Scheiden kan een pijnlijke kwestie zijn, die soms in een slopende vechtscheiding ontaardt. Dat was niet het geval bij actrice Gwyneth Paltrow en Coldplay-zanger Chris Martin. Gisterenmiddag gingen de ex-geliefden brunchen met niemand minder dan Brad Falchuk, de kersverse verloofde van de actrice. Paltrow zette een foto van het bijzondere tafereel online en kon op heel wat positieve reacties rekenen.

Sunday brunch #modernfamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Nieuwe liefdes

Falchuck vroeg haar na een relatie van drie jaar ten huwelijk. De televisieproducent leerde Paltrow kennen op de set van Glee, waar ze een gastrol speelde. Ook Chris Martins liefdesleven stond de afgelopen jaren niet stil. Zo had de Coldplay-zanger eerder een relatie met actrice Jennifer Lawrence.

In 2014 verbraken Paltrow en Martin hun huwelijk na elf jaar. Ze hebben samen twee kinderen: een dochter Apple (13) en een zoon Moses (11).

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels