HomeNieuwsBizarNieuwe kersttrend: de Famjams veroveren de wereld

Nieuwe kersttrend: de Famjams veroveren de wereld

Neen, de Famjams zijn geen nieuwe band die in Europa wil doorbreken. Maar wat is het lekker bekkende woord dan wel? Famjams zijn pyjama’s voor het hele gezin, huisdieren incluis. 

Tijdens de wintermaanden komt een warme pyjama voor velen als een geschenk uit de hemel. Twee jaar geleden passeerden de onesies in alle kleuren en formaten de revue en vorig jaar waren de opvallende kersttruien in vooral rood en groen in de mode. Voor deze kerstperiode zijn de Famjams de trend, de matching pyjama voor het hele gezin.

De nieuwe trend is overgewaaid uit, hoe verrassend ook, de Verenigde Staten. Hoewel de buitenwereld doorgaans geen idee heeft in welke kledij je ’s avonds naar bed gaat, is dit met de Famjam wel het geval. Op sociale media zoals Instagram pronken vele Famjammers met de bizarre mode, met tientallen likes tot gevolg.

Kerstdier

Wie thuis een huisdier heeft rondlopen, kan met deze trend nog een stap verder gaan. Ook jouw hond kan dezelfde pyjama aantrekken. Zo wordt geen enkel gezinslid uitgesloten én heb je het recept voor de leukste familiefoto’s.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels