HomeNieuwsBizarGrappig én gênant: Apple-personeel botst tegen glazen wanden

Grappig én gênant: Apple-personeel botst tegen glazen wanden

Het personeel van Apple Park, het gloednieuwe hoofdkwartier van Apple in Cupertino, kampt met een opvallend maar zéér grappig probleem. Het gebeurt nogal vaak dat iemand met z’n snoet tegen de glazen wanden botst. De oorzaak? In plaats van voor zich uit te kijken, zijn ze verslingerd aan hun iPhone.

Apple Park moest hét paradepaardje worden van de techreus. Een glazen paradepaardje nog wel, want het hoofdkwartier met zo’n 14.000 medewerkers bestaat voor een groot deel uit glas. Daar hadden ze op voorhand beter iets meer over nagedacht, want heel wat mensen zijn al tegen de glazen wanden geknald. In twee gevallen moest er zelfs een ambulance gebeld worden.

De aanleiding voor deze bizarre ongelukken moet je niet ver zoeken. Volgens Bloomberg kijken de ongelukkigen te veel naar hun smartphone in plaats van naar waar ze hun voeten neerpoten.

Post-its 

Enkele slimmeriken vonden er niets beter op dan post-its te plakken op de glazen wanden, om hun collega’s te waarschuwen dat ze uit hun doppen moeten kijken. Die kleurrijke briefjes zijn ondertussen alweer weggehaald, omdat ze te veel de aandacht afleidden van de architecturale parel.

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels