HomeNieuwsBizarFish-and-chips-tent verkoopt gefrituurd vanille-ijs

Fish-and-chips-tent verkoopt gefrituurd vanille-ijs

Een fish-and-chipskeet in het Verenigd Koninkrijk heeft een wel heel opmerkelijk gerecht gepresenteerd. Ze verkopen er nu namelijk ook een gefrituurd ijsje. Creatief is het alleszins, maar cool?

De Schotse McMonagle’s Boat is eigenlijk zowel een boot als een Fish and chips. Voor een democratische prijs van slechts 1 pond kan je er de ‘frice-cream’, of gefrituurd ijs kopen. Eigenaar Debbie Rose Reilly vertelt aan de Britse mediazender SWNS dat de bizarre creatie niet echt op het menu staat, maar op verzoek wel beschikbaar is.

De vraag is echter hoe de eettent de wetten van de fysica omzeilt? Iets kan toch onmogelijk warm en koud tegelijk zijn, zou je denken. Het antwoord is simpel: ze vullen een broodje met een bolletje vanille-ijs en frituren het daarna heel kort.

(Lees hieronder verder)

Geglazuurde ijsdonut

“Mijn man Chris, de chefkok, verveelde zich op een dag en kwam met het idee. Het smaakt een beetje naar een geglazuurde ijsdonut en onze klanten vinden het best lekker”, vertelt Reilly. Het is niet de eerste keer dat ze een opmerkelijke uitvinding doen op de boot. Je kan er bijvoorbeeld ook gefrituurde augurken kopen. Zou jij de ‘frice-cream’ bestellen?

Het bericht Fish-and-chips-tent verkoopt gefrituurd vanille-ijs verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels