HomeNieuwsBizarFeestje bouwen in de keuken? Dat kan met de deze flashy koelkast

Feestje bouwen in de keuken? Dat kan met de deze flashy koelkast

Voor iedereen die wel een beetje extra kleur in zijn of haar leven kan gebruiken, én daarbovenop nog een koelkast nodig heeft, kwam elektronicagigant LG met de ideale oplossing op de proppen. Op de IFA technologiebeurs in Berlijn stelde het bedrijf de MoodUp koelkast voor, dat met ledpanelen en een luidspreker jouw keuken omvormt tot een dancing.

Het was geen alledaags zicht op de IFA technologiebeurs in Berlijn. Op de stand van de Zuid-Koreaanse elektronicagigant LG was de sfeer vooral te vinden bij … de koelkastenafdeling. Daar stond de MoodUp, een nieuwe koelkast die uitgerust is met grote ledpanelen en een bluetoothluidspreker. De ledpanelen kunnen oplichten in minstens 19 kleuren, die je kan instellen via een app.

Zo kan je je koelkast latten afstemmen op je humeur, het weer of het seizoen, of je artistieke zelf de vrije loop laten. Je kan de panelen ook laten oplichten op het ritme van de muziek die je afspeelt met de ingebouwde bluetoothluidspreker, om het feestgedruis voor je koelkast compleet te maken.

Foto LG

Praktische voordelen

Naast alle creatieve mogelijkheden, hebben de kleurrijke ledpanelen van de Moodup ook enkele praktische voordelen. Zo gaan ze hevig knipperen als iemand de koelkastdeur open laat staan, of lichten ze op wanneer je zin hebt in een ‘midnightsnack’. Zo moet je niet in het donker op de tast door je keuken.

Oh, en voor we het vergeten: de LG MoodUp werkt natuurlijk ook als een doodnormale koelkast. LG belooft wel «geavanceerde koeling en slimme technologieën voor betere versheid en verbeterd gemak.» Wie de kleurrijke koelkast in huis wil halen, moet wel nog even wachten. Noch de prijs, noch de releasedatum zijn al bekendgemaakt door LG.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/feestje-bouwen-de-keuken-dat-kan-met-de-deze-flashy-koelkast

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels