HomeNieuwsBizarFamilie annuleert vakantie nadat hond alle paspoorten opeet

Familie annuleert vakantie nadat hond alle paspoorten opeet

Het gezin Arundell was helemaal klaar om naar Mallorca te vliegen. Het enige waar de familie geen rekening mee had gehouden was cocker spaniel Bailey. Het stoute beestje besloot om de paspoorten op te peuzelen en dat betekende ineens ook het einde van de gezinsvakantie. 

Het gezin van vijf zou normaal met vrienden naar Mallorca vliegen en had daar al een aardige som voor betaald (2.500 pond of zo’n 2.800 euro). Maar kleine pup Bailey dacht daar duidelijk anders over. De avond voor vertrek vond moeder Ella allemaal kleine stukjes in de woonkamer. Het papier bleek van de paspoorten te komen en zo kwam er abrupt een einde aan de zonnige familievakantie van de Arundell’s.

Verjaardagsfeestje 

Omdat het incident zo last-minute gebeurde en er kinderpaspoorten bijzaten kon de familie niet op een vergoeding rekenen of een andere vlucht boeken. Tot overmaat van ramp verjaarde de jongste dochter van het gezin twee dagen later en waren er ook al speciale festiviteiten georganiseerd in het hotel. Uiteindelijk moest het koppel hun reisbureau 1.000 pond (1.200 euro) betalen en konden ze een maand later toch nog naar zonnige oorden vertrekken. De hond werd uiteindelijk ook niet gestraft voor zijn misdaden.

Het bericht Familie annuleert vakantie nadat hond alle paspoorten opeet verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels