Vind ons op

Zita

Ex-Miss krijgt kritiek op outfit waaronder ze geen ondergoed draagt: «Ik zou me schamen!» (foto)

Bizar

Ex-Miss krijgt kritiek op outfit waaronder ze geen ondergoed draagt: «Ik zou me schamen!» (foto)

Voormalige Miss Universe Olivia Culpo lokt heel wat reacties uit met enkele foto’s waarop ze een kleedje draagt dat weinig aan de verbeelding overlaat. «Dan kan je evengoed niets aandoen», klinkt het onder meer.

Olivia Culpo haalde vorige week de krantenkoppen toen ze op de luchthaven aangesproken werd op haar outfit. Ze moest iets over haar topje dragen, want anders mocht ze het vliegtuig niet op.

Complimenten en verontwaardiging

Als reactie daarop deelde de 29-jarige infuencer, die in 2012 gekroond werd tot Miss Universe, enkele foto’s waarop ze een gewaagde jurk draagt zonder ondergoed. Heel wat mensen vonden het kleedje prachtig, maar er kwamen ook heel wat verontwaardigde reacties. «Wow, wat een verbluffende outfit», en «Adembenemend mooi», maar ook «Oké, het gaat er nu een beetje over. Je bent mooi, maar je hoeft je zo niet te kleden», «Altijd die vulgaire outfits», «Dan kan je evengoed niets aandoen», «Waar is je bescheidenheid gebleven?», en «Ik zou me eerlijk gezegd schamen als mijn vriendin dat zou dragen in het openbaar», lezen we onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/ex-miss-krijgt-kritiek-op-outfit-waaronder-ze-geen-ondergoed-draagt-ik-zou-me-schamen-foto

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top