HomeNieuwsBizarDrank, drugs en 100 vrouwen: voor 6.000 dollar kan je helemaal losgaan...

Drank, drugs en 100 vrouwen: voor 6.000 dollar kan je helemaal losgaan tijdens dit feest

Een controversieel evenement in de Verenigde Staten biedt mannen “ongelimiteerde” seks aan in een omgeving waar alcohol en marihuana toegestaan zijn. Op het menu van ‘Sex Island’ staan maar liefst 100 vrouwen, maar voor een ticket moet je wel 6.000 dollar (5.300 euro) ophoesten.

Volgens de organisator, Good Girls Company, kunnen mannen kiezen uit twee “prachtige” vrouwen per dag, al kunnen ze onderling nog met elkaar wisselen. Het feest duurt drie dagen en begint op 4 juli, het moment dat Amerikanen hun ‘Independence Day’ vieren.

(Lees hieronder verder.)

Koppels

Het klinkt behoorlijk vrouwonvriendelijk, maar de organisator maakt op haar website duidelijk dat ook koppels welkom zijn. “Heb je speciale wensen? Laat het ons zeker weten”, klinkt het in de promotieboodschap.

Nevada

Het feest (lees: de orgie) zal in de Amerikaanse staat Nevada plaatsvinden, al is nog niet helemaal duidelijk waar precies. Een vorig gelijkaardig evenement vond plaats op de Caribische eilanden.

Het bericht Drank, drugs en 100 vrouwen: voor 6.000 dollar kan je helemaal losgaan tijdens dit feest verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels