Vind ons op

Zita

Bizar

VIDEO. Jongen schiet per ongeluk met echt wapen tijdens repetitie schooltoneel

Een Russische schooljongen heeft per ongeluk met een echt pistool op een medeleerling geschoten tijdens de repetitie van een schooltoneel. Hij dacht dat hij met een nepwapen schoot, maar het was eigenlijk een geladen luchtpistool.

Tijdens de repetitie van het toneelstuk ‘Moeilijkheden met een Teder Hart’ loste de schutter twee schoten. Hij wist meteen dat er iets aan de hand was toen de andere jongen in elkaar bukte van de pijn. “We waren allemaal bang”, vertelt een leerlinge. “Zijn neus bloedde hevig en hij schreeuwde van de pijn.”

De 14-jarige tegenspeler werd twee keer geraakt, op de neus en op het achterhoofd. De schutter schoot tot zijn grote verbazing met een echt luchtpistool in plaats van een nepwapen. Het slachtoffer werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, maar zou geen ernstige verwondingen hebben.

Persoonlijke bescherming

In Rusland worden luchtpistolen gebruikt als persoonlijke bescherming. Volgens de schooldirecteur waren de jongens aan het spelen met het wapen toen één van de plastic kogels de neus van de jongen raakte, dat schrijft Metro UK. Hoe het op het podium terechtkwam is een raadsel.

Het bericht VIDEO. Jongen schiet per ongeluk met echt wapen tijdens repetitie schooltoneel verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top