HomeNieuwsBizarDoritos lanceert vrouwvriendelijke chips

Doritos lanceert vrouwvriendelijke chips

Vrouwen aan de macht, dat moeten ze bij Doritos gedacht hebben. Het merk brengt binnenkort chips uit speciaal voor dames. De reacties op sociale media zijn alvast om van te smullen.

Vrouwen en mannen verschillen van elkaar. Zo hard dat het Amerikaanse bedrijf Pepsico beslist heeft om vrouwvriendelijke chips uit te brengen. De snacks zouden minder lawaai maken bij het knabbelen en ook minder kruimelen zodat je ze netter kunt eten. Bovendien zullen ze in een kleiner formaat komen dat perfect in een handtas past. “Hoewel vrouwen graag de chips horen kraken, hun vingers aflikken en de restjes in hun mond gieten, is dat iets dat ze liever niet in het openbaar doen”, legt Indra Nooyi, CEO van PepsiCo, uit.

Achterhaald idee

Ondanks het goedbedoelde initiatief, is niet iedereen er blij mee. De Britse Women’s Equality Party gaat een klacht indienen als de zakjes worden uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk. “Het idee om producten te doen krimpen voor vrouwen is al even oud als de mannen die deze campagnes bedenken”, laat een woordvoerder weten.

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels