HomeNieuwsBizarDolce & Gabbana verkoopt designerpasta

Dolce & Gabbana verkoopt designerpasta

Velen dromen ervan om het in hun kleerkast te hebben, maar Dolce & Gabbana dingt nu ook naar een plekje in je keuken. Het Italiaanse modemerk heeft speciaal voor de feestdagen designerpasta op de markt gebracht.

Het Italiaanse modehuis en het familiebedrijf Pastificio Di Martino hebben hun krachten gebundeld om het limited edition blik met feestelijke pasta uit te brengen. De luxueuze trommels worden verkocht aan 110 dollar (zo’n 93 euro) per stuk en de oplage is wereldwijd beperkt tot 5.000 stuks.

Verschillende soorten pasta

Je kan kiezen uit een uitgebreid gamma van klassieke Italiaanse pastasoorten, met ook varianten waarvan je misschien nog nooit gehoord hebt. Naast de klassieke spaghetti kan je ook penne mezzani rigate, paccheri en mista corta verkrijgen. Welke pasta je ook kiest, bij elk blik krijg je een exclusieve Dolce & Gabbana-schort, versierd met de kleuren en symbolen van Italië.

Maar het huishoudgamma van het modehuis stopt niet bij deegwaren. Zo bracht het eerder dit jaar al een reeks met kleine huishoudmiddelen op de markt, in samenwerking met het gespecialiseerde merk Smeg. Je hoort het goed, naast designerpasta kan je je keuken upgraden met een designerbroodrooster, -ketel, -blender en -sapjesmaker. Zo lijkt het maar een kwestie van tijd voor pakweg Gucci een lijn met luxueuze ovenschalen uitbrengt.

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels