HomeNieuwsBizarDit nummer gaat plots weer viraal nadat Reddit-gebruiker bizar seksverhaal deelt

Dit nummer gaat plots weer viraal nadat Reddit-gebruiker bizar seksverhaal deelt

Een Reddit-gebruiker heeft eigenhandig een 11 jaar oud nummer van de Schotse producer Hudson Mohawke viraal laten gaan, nadat hij zijn bedgeheimen online deelde. Hij klaagde omdat zijn vriendin pas na twee jaar toegaf dat ze de muziek die hij liet spelen tijdens de seks, ronduit bizar vond. Online wordt er volop meegeleefd met het meisje in kwestie: «Een moment stilte voor de arme vrouw die dit twee jaar doorstond.»

De redditergebruiker u/TylerLife deelde op de ‘Today I F***ed up’-thread een post met de titel: «Mijn 20-jarige vriendin vertelde me pas na twee jaar dat de muziek die ik speel tijdens de seks raar is en een gigantische afknapper.»

«Goed rimte»

«Ik had online gelezen dat je muziek kan spelen om een ritme te zoeken tijdens de daad om zo een betere prestatie neer te zetten», schreef hij. Hij maakte uiteindelijk een playlist van nummers met «goeie ritmes». «Er was echter een liedje in het bijzonder, mijn lievelingsnummer, waarvan mijn vriendin nu zegt dat ze het haat. Ik begrijp niet waarom het twee jaar duurde vooraleer ze me vertelde dat ze dat nummer haat. Het is een goed seksnummer, met een goed ritme.»

«Ik heb het allicht wat verpest door haar nooit te vragen of ze de playlist goed vond. Maar doordat ze zoiets twee jaar, waarin ik dacht dat ons seksleven geweldig was, verzweeg, heeft ze mijn muziek verpest. Het zorgt er ook voor dat ik me nu ongemakkelijk voel, en best geïrriteerd.» Op dit moment speelt er geen muziek meer tijdens de seks, een zware dobber voor Tyler.

Hilarisch

Wanneer Reddit-gebruikers evenwel doorhadden dat het nummer waarover hij het had, ‘Cbat’ van Hudson Mohawke was, koos het internet al snel de kant van Tylers vriendin. Vooral de piepende toon, die beetje klinkt als een lekkende ballon, wordt als aanstootgevend aanzien en zorgt voor heel wat hilariteit.

«Het feit dat ze geen enkele keer hysterisch is beginnen lachen, toont alleen maar hoe sterk die vrouw is», klinkt het in de YouTube-comments onder het nummer. «Ze gebruikte sowieso de eerste 17 seconden om zichzelf mentaal voor te bereiden op het trauma dat haar te wachten stond. Een ware strijder», schrijven ze nog.

Respect voor Mohawke

Muziekfans zijn evenwel een beetje rouwig om de hernieuwde interesse voor Hudson Mohawke: «Hudson Mohawke was bekend als een van de beste en meest creatieve EDM-artiesten van de jaren ’10, maar is nu louter nog de dolfijnseksmuziek-man.»


Hudson Mohawke daarentegen zal wel een graantje kunnen meepikken van de virale Reddit-thread. Zo staat hij momenteel op de eerste plek van de US iTunes Electronic chart, ideaal nu hij onlangs een nieuw album uitbracht.

Mohawke heeft bovendien intussen beknopt greageerd op de heisa, door zijn Twitter-bio aan te passen: «’Cry Sugar’ is een beter nummer voor seks.»


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/dit-nummer-gaat-plots-weer-viraal-nadat-reddit-gebruiker-bizar-seksverhaal-deelt

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels