HomeNieuwsBizarDeze pikante foto verpest honderden trouwpartijen

Deze pikante foto verpest honderden trouwpartijen

Tot voor kort was het witte klooster van St. Paulus op het Griekse eiland Rhodos een gedroomde plek om in het huwelijksbootje te stappen. Met de nadruk op was, want een Brits koppel heeft ervoor gezorgd dat buitenlanders niet meer kunnen trouwen op de idyllische plek.

Boosdoeners van dienst zijn Matthew en Carly Lunn. Het Britse koppel vierde hun huwelijk op het Griekse eiland Rhodos en besloot om een nogal pikante foto te maken. Zo deed de vrouw alsof ze haar kersverse echtgenoot verwende met orale seks. Een briljante actie, zo zeiden ze het zelf.

Foto Facebook

Tranen van verdriet

Het onconventionele plaatje ging al snel viraal. Uiteindelijk kreeg de bisschop van Rhodos de trouwfoto zelfs onder ogen. Hij vond de suggestieve pose op de foto iets minder briljant en besloot om alle buitenlandse huwelijken in ‘zijn’ kerk te schrappen, tot grote wanhoop van vele bruidjes in spe.

“Ik heb al verschillende vrouwen aan de lijn gehad die in tranen zijn uitgebarsten”, bevestigt Giorgos Eleftheriou, burgemeester van het sprookjesachtige dorpje. Toch heeft hij geen goed woord over voor Matthew en Carly Lunn. “Ze moesten zich schamen”, zegt hij nog in The Times. “Wij Grieken hechten veel belang aan onze tradities en koesteren onze heilige plekken. We kunnen zo’n walgelijk gedrag niet tolereren.”

“Het was gewoon een grapje”

De Britse tortelduifjes laten de hetze alvast niet aan haar hart komen. “Die Grieken kunnen nogal overreageren”, zegt Matthew in The Mirror. “Het was maar een grapje. We vinden niet dat we iets verkeerd gedaan hebben, maar bon, we hebben er wel spijt van.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels